Help mee!

Wilt u ook bijdragen aan de bestrijding van armoede in Roemenië? Bekijk op deze pagina een aantal mogelijkheden.

Eenmalige gift
Steun ons met een eenmalige gift via de digitale collectebus op de website. Met uw donatie draagt u direct bij aan de armoedebestrijding van een Roemeense familie in problemen. En daarmee geeft u hen een mooiere toekomst met uitzicht op een menswaardig leven. Met uw bijdrage kunnen we de leefomstandigheden verbeteren, zoals betere huisvesting, schoon drinkwater en medische zorg.

Word donateur
Wij zijn erg blij met donateurs! Door donateur te worden kunt u ervoor kiezen om wekelijks, maandelijks of jaarlijks een vast bedrag aan onze stichting te doneren.

Steun als bedrijf
Met uw steun als bedrijf vertelt u als bedrijf waar u voor staat. Vervang uw relatiegeschenken met een gift aan onze stichting. Of doe een schenking, organiseer een fondsenwervend evenement, word sponsor of word bedrijfspartner van de stichting.

Kom zelf in actie
Kom zelf, met vrienden, school en/of klasgenoten in actie. U kunt een inzamelingsactie organiseren op Facebook, op geef.nl of op andere doneer websites. Maar ook een sponsorloop, benefietconcert of sportevenement kan bijdragen aan geldinzameling voor onze stichting.

Gift via testament
U kunt een gift aan onze stichting in uw testament laten opnemen, zodat wij ook na uw overlijden door kunnen gaan met het bieden van hulp aan kansarme families in Roemenië.