Doneer

Speciale doneer en sponsoractie november & december 2020
stoparmoederoemenie

Graag willen wij uw aandacht vragen voor de arme mensen in Roemenië uit de regio Moldavië. Deze mensen leven onder de armoedegrens. Zij hebben vaak geen stromend water of toilet in huis. Er is amper geld voor eten. Geld voor nieuwe kleding of goede zorg is er niet.

Door de corona crisis is de situatie voor hen in rap tempo verslechterd. Zij gaan zonder goede vooruitzichten letterlijk een koude winter tegemoet. Uw hulp is hard nodig om hun levensomstandigheden te verbeteren.
Wat kunt u doen?

Geld doneren: eenmalig of vaste donateur worden

U kunt geld overmaken via de digitale collectebus op de website of rechtstreeks naar rekening nummer NL24RABO0355875454 t.n.v. Stichting Stop Armoede Roemenië.  

Goederen schenken

Heeft u spullen over die u wilt doneren? Wij zoeken: warme winterkleding, speelgoed, wasmiddel, levensmiddelen (zoals conserven en snoep voor kinderen) en beddengoed.  Wij zorgen persoonlijk dat alle gedoneerde spullen op de juiste plek komen.

Stuur een e-mail om contact met ons op te nemen

Sponsor actie

Vincent Boot The Soul FlowersU kunt ook helpen door een CD te kopen van Vincent Boot via de link http://www.vincentboot.com/shop/.
Van iedere verkochte CD gaat een bedrag van € 2,50 direct naar dit goede doel.

We zijn heel erg dankbaar met iedere gift!

Marktplaats
Het is ook mogelijk om de stichting te steunen door het kopen van producten die we op Marktplaats aanbieden. Of dat we uw spullen verkopen op Marktplaats. De totale opbrengst gaat direct naar onze stichting. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.